Cukrářka nejdříve vmáčkla do kornoutu mandlovou kopičku a pak ji začala obratně špachtlí obkládat pistáciovými plátky; ve chvíli seděla na kornoutu téměř dokonalá růže.
Zmrzlina byla italská. Hustá, smetanová, sladká až to pálilo v krku. V pistáciové byly celé pistácie a mandlová byla mandlovosušenková, lehce nahořklá.
Zmrzlinářství se jmenuje Amorino, po bůžku lásky a chuť je opravdu božská.
čtvrtek 16. října 2008
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
9 komentářů:
áááách...ouvej
Jé! Díky za odkaz.Hned ti ho oplatím.
Tak toto povazuji za nemistne vtipkovani a trapeni vsech zucastnenych. Ja chci taky!!!
Zoe:Asi tak:))
A údajně to není nejlepší zmrzlina v Paříži. Ta je u Berthillona
Tak jsem na ni zvědavá....
uz se tesim az te s hrosikem prijedem navstivit :)
samozrejme se nejvic tesim na tebe, nicmene ta zmrzlina... ;)
Já jsem si říkala, že Tě určitě potěším:))
tak to bude jasna volba :)
otestuj i tu nej nej :)
Jasný - zmrzlinárna naproti květinářství v latinský čtvrti, že jo? Podle mě nejlepší v Paříži. Hned o vchod vedle je Haagen-dazs, ale ta není ani z půlky tak dobrá... jj... sweet Paris ;-)
Je to kousek pod Pantheonem. květinářstvím si nejsem jistá...
Ale vypadá to, že je opravdu nejlepší:)
Okomentovat